Wij bieden gratis AdWords-coupons om voor uw bedrijf extra klanten te vinden.
Google AdWords is één van de meest gebruikte advertentietools.

- De adwords advertentiecoupons hebben een waarde van € 75

- Verplichte eigen inleg van € 25

- De coupons zijn volledig gratis voor nieuwe klanten van DOZYN Online Marketing

- Win nieuwe klanten door te adverteren op Google

- De coupon is alleen geldig voor nieuwe Google Adwords accounts.

 

Opzetten of herstructureren van de campagne
Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords campagnes. Het grootste gedeelte van het werk voor een bureau of specialist zit hem in het goed opzetten of herstructureren van uw advertentiecampagnes. Dit zijn eenmalige kosten. Het opzetten van een eenvoudige campagne kost slechts € 149,-. Over een eenvoudig campagne spreken wij als u slechts 1 product of dienst aanbiedt.

Beheren en optimaliseren wij uw campagne
Daarnaast beheren en optimaliseren wij uw campagne al vanaf € 99,- per maand! (U bent nooit bij ons verplicht een jaarcontract af te sluiten) Als een account eenmaal goed is opgezet vereist het een actief management.

Standaard terugkerende werkzaamheden zijn o.a.:

  • de biedingen op de zoekwoorden
  • het managen van de posities op de pagina
  • het toevoegen en / of verwijderen van woorden
  • het toevoegen van uitsluitings-zoekwoorden
  • het veranderen en aanpassen van advertentieteksten
  • nieuwe opties van Google gebruiken
  • rapportages maken

 

Wij houden ons aan de regels en voorwaarden van Google. Lees als potentiële klant ‘Werken met derden‘.

 

Vraag direct uw de gratis coupon aan.

 

Google Adwords

Het merendeel van alle klanten zoeken op internet naar producten en diensten, het is daarom een must voor een bedrijf om goed gevonden te worden en om op Internet te adverteren. Google Adwords zet uw advertenties rechts of boven aan de zoekresultaten op een bepaald trefwoord. Afhankelijk van de hoeveelheid geld die u bereid bent te betalen per klik wordt bepaald op welke plek uw advertentie staat. U kunt ook bepalen of u alleen wilt adverteren in een bepaalde buurt, stad, bepaald land, of de hele wereld. Als een persoon niet geïnteresseerd is in uw diensten, dan zal hij of zij waarschijnlijk niet op uw advertentie klikken, daardoor betaalt u alleen voor het resultaat (de klik naar uw website). Google is erg belangrijk voor het onder de aandacht brengen van uw website en dus het creëren van meer exposure voor uw bedrijf. Er is geen verplichting - u kunt pauzeren uw Google AdWords-campagne op elk gewenst moment. Google Adwords is een van de snelste manieren om verkeer naar een site te krijgen en werkt vaak beter dan een mailing, omdat uw potentiële klant al achter de computer zit en klaar is om een aankoop te doen.

Bent u klaar om Google Adwords een keer te proberen? Zorg ervoor dat u een gratis Google Adwords Coupon krijgt en start vandaag nog.

Wilt u meer weten over het gratis advertentietegoed voor Google Adwords ? Bel ons op + 31 (0) 6 - 284 231 75, of vul het contactformulier in